Adventni venček

  Adventni venček

  Ustvarjanje spominov in izdelovanje adventnega venčka z otroki.

  Ker se bliža adventni čas je vsekakor prav, da skupaj z najmlajšimi ustvarimo pravo adventno vzdušje. Še bolj je zabavno, če se tega lotimo skupaj in ustvarimo izdelek na katerega bomo skupaj ponosni in ustvarili spomine, ki bodo z nami ostali za vedno.

  Idej kako lahko venček naredite skupaj je kar nekaj. Predvsem je pomembno, da se otroci pri tem zabavajo in smejejo.

  1. Iz kartona izrežite debelejši krog in okoli navijte vrvico, za katero bo otrok zatikal vejice. Vejice okrasite po želji, z bunkicami, storži, naravnimi materiali in dodajte svečke.

  2. V trgovini se lahko kupi pleteno gnezno, ki je idealno za zatikanje vejic. Otrokom bo v veselje, ko bodo iskali odprtinice in vanje zataknili vejice. Vejice lahko na koncu ovijete z žičko ali vrvico, da bo dobil obliko kroga. Otrokom naročite, da postavijo okraske na venček, vi pa jih prilepite s silikonskim lepilom.

  3. Venček lahko postavite tudi v podolgovato stekleno vazo in vanjo z otroki le zlagata okraske, umetni sneg, svečke, perlice in bunkice.

  Vsekakor bomo zelo veseli tudi vašega prispevka ali edinstvene ideje za adventni venček. Pošljite nam jo na družbena omrežja ali na info@mimispomini.com. Vsekakor pa je to spomin, ki si ga vredno zapomniti in zapisati v dnevnik. Otroci tako radi ustvarjajo, predvsem, kadar ustvarjajo skupaj z nami starši. Ko končamo, mi starejši sin vedno reče: “Mami lepo je, ko smo tako skupaj.” To je tisto, kar šteje.

  Veselo ustvarjanje!

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Košarica0

  Košarica