fbpx

Mimi adventni IZZIV!🎅

Na FB profilu že poteka fialno glasovanje za naj Mimi adventno sličico ali misel

Povšečkaj sebi najljubše in pomagaj finalistom do bogatih daril!

Vodilo našega adventnega izziva je preživljanje ustvarjalnega časa z našo družinico. Šteje tisto, kar imamo v naših srceh in kar predamo naprej. Skupaj ustvarjamo čarobnost decemberskega vzdušja. Pridi! Igraj se z nami! 

Glavno darilo bo seveda naša spominska knjigica Mimi, drugi dve darili sta bon v vrednosti 20 eur za nakupovanje v naši spletni trgovini! Za vse sodelujoče pa smo pripravili tolažilne nagrade obliki norih popustov! 

Poteka finalno glasovanje za naj mimi advntno sličico!

Pravila sodelovanja

Pridruži se, sodeluj in se za bogato darilo poteguj!

 

Vodilo Mimi adventnega izziva je preživeti kakovosten čas z družino, se prebiti ustvarjalno z našimi malči do Božička!

 

Pravila sodelovanja: Vsak dan bova ob 9.00 objavila nov adventni IZZIV. Pod vsakim izzivom nalepite fotografijo ali objavite lepo misel na temo IZZIVA.

Fotografij je bilo v prvih izzivih ogromno! Vsaka je čudovita in vsaka nosi svojo zgodbo. Ker želimo vsakemu sodelujočemu dati enako možnost za glavno nagrado urejamo pravila igre: Ob 22.00 vsak dan izzžrebamo zmagovalno!

Zmagovalna slika ali misel do 22.00, bo tisti dan zmagovalna in se uvrsti na naš ADVENTNI KOLEDAR in se avtomatsko poteguje za glavno darilo!  

Po končanih 24-tih IZZIVIH bova objavila adventni koledar z vsemi zbranimi zmagovalnimi fotografijami. Od objave fotografij do 28.12.20 22.00 bo potekalo glasovanje za najboljšo fotografijo!

 

Sodeluješ lahko vsak dan, z več fotografijami. Večkrat kot sodeluješ in več prijateljev kot povabiš, več možnosti imaš da dobiš glavno DARILO!

 

DARILA: Fotografija ali misel z največ všečki bo prejela našo knjigico spominov Mimi. Druga in tretja pa bone v vrednosti 20 eur za nakupovanje v naši spletni trgovinici. 

 

Pridruži se nam na FB in povabi še prijatelje! Ustvarjati začnemo 1.12.2020! 

 

Drug drugemu namenimo toplo besedo, stisnimo všeček in napišimo kakšno pohvalo! Podružite se z družino in skupaj pričarajmo en lep topel božič.

 

Z lepimi spomini, Mimi.

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pozdravljeni na mestu v spletu, ki smo ga rezervirali za vaše spomine! S prijavo na novičke ostanite v stiku z nami in ujemite številne ugodnosti!
    PRIJAVA
    Strinjam se s pogoji poslovanja