Dojenčkov dnevnik

  Dojenčkov dnevnik

  Si tudi ti postala mamica ali pa si v pričakovanju? Vsekakor je to del novega življenjskega obdobja. Obdobja, ko se stvari spreminjajo in na novo gradijo in jih lahko zapišeš v dojenčkov dnevnik Mimi Spomini. Ko v svojem življenju dobiš še eno novo vlogo. Vlogo mame. Le ti lahko začutiš občutek brezpogojne ljubezni, ko si res nekomu cel svet.

  Z novim obdobjem pa se gradijo tudi novi spomini in seveda nova spoznanja. Gradijo se nove družinske povezave in odnosi med vama in vajinim dojenčkom. Te družinske dni in male sreče lahko ujamemo v objektiv ali pa jih zapišemo v dojenčkov dnevnik. Zato pri dojenčkovem dnevniku Mimi Spomini lahko najdeš veliko raznolikih vsebin, ki ti bo ob izpolnjevanju le-tega, vedno kasneje ob branju pogrelo srce.

  Dnevnik Mimi Spomini

  Poleg tega pa so v dojenčkovem dnevniku tudi strani, kjer lahko lepiš vaše družinske fotografije ali pa fotografije kjer je vajin dojenček največji cukrček, hkrati pa najbolj popackan malček na svetu, ker je prvič probal tekočo hrano. Ste tudi vi že odšli na prvi izlet? Si že slišala prvo besedo »mama«? Ste končno prespali celo noč brez zbujanja ali pa si spet stotič pobruhana od dojenčkovega refluksa?

  Vse te spomine lahko zabeležiš v dojenčkov dnevnik Mimi Spomini in prvi spomini so najprijetnejši. Zabeležite jih!

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Košarica0

  Košarica