No menu assigned

  Dostava in plačila

  Dostava izdelkov:

  Pri mimispomini.com za dostavo izdelkov skrbi Pošta Slovenije.

  • Pošta Slovenije nudi tudi plačilo odkupa po povzetju. Stranka ima pri plačilu po povzetju dodaten strošek pošiljanja 1,45 €.
  • Stranka lahko preko Pošte Slovenije izbira dodatno možnost prevzema paketa še v PS Paketomatih, bencinskih servisih Petrol in MOL ter poslovalnicah Pošte Slovenije (tudi z odkupnino). 
  • Stranke bodo telefonsko ter preko SMS-a obvešča o dostavi ter na željo stranke preusmeri paket na drug naslov. V SMS obvestilu stranki navedejo okvirno uro dostave (1 urni časovni rok).

  Pošiljke, ki so poslane znotraj dogovorjenih rokov, se obračunajo skladno s cenikom, navedenim zgoraj. V primeru, da je paket pravilno odpremljen in ga naslovnik ne prevzame v dogovorjenem roku, ki ga določajo ti splošni pogoji, se v primeru ponovnega pošiljanja naslovniku dodatno zaračuna vnovičen strošek pošiljanja.

  Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.

  Načini plačila:

  Po povzetju: Plačilo po povzetju vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi. Za nas dostavlja Pošta Slovenije. Če se odločite za plačilo po povzetju vam bo kurirska služba zaračunala dodatnih 1,45 €.

  Po predračunu: če se odločite za plačilo po predračunu boste po vaši potrditvi naročila po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan boste prejeli naročeno blago. Če predračuna ne vidite v vaši redni pošti, preverite mapo “Nezaželena pošta”.

  Plačilo s karticami: sprejemamo plačilne kartice Maestro, Activa, MasterCard, Visa, Visa-Electron in American Express. V koraku izbire plačilnega sredstva iz menija plačilnih kartic izberite vrsto plačilne kartice. Po oddaji naročila boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami (Stripe). 

  Košarica0

  Košarica