Novo! Akcija!

Dnevnik MINT: “Moji spomini”

Original price was: 49,90€.Current price is: 40,00€.

Dojenčkov dnevnik z že personalizirano naslovnico. Dojenčkov dnevnik Mimi – unikatna platnica ustvarjane za vaše nove spomine.

Dojenčkov dnevnik, najlepše darilo ob rojstvu otroka ali darilo ob pričakovanju dojenčka – babyshower. Za vse mamice, očke, dojenčke in prav tako otroke, ki že odraščajo. Le kdo ne obuja rad svojih spominov?

Zabeležiš in ohraniš lahko prav vse.

  • Kako je bilo mamici in očku, ko si bil/a še v trebuščku? Kdaj ti je zrastel prvi zobek, h komu si prvič odkorakal/a in katere so bile tvoje najljubše pesmi ter zgodbice?
  • Koga si prvič močno objel/a in katero malo lumparijo starši ne bodo nikoli pozabili? Shraniš lahko vse risbice, čačke, vabila, vstopnice, ki te bodo spominjale na ta čudovit čas odraščanja.
  • Kako pomembno se ti je zdelo biti v prvem razredu, najljubši predmeti, poslanstvo in vsi vzponi ter praznovanja. Kdo so bili v tem času tvoji najboljši prijatelji ter tvoja čisto prva simpatija in kaj o tem misli očka? 

Dojenčkov dnevnik posebnosti:

  • Vpenjalna vezava, v katero lahko vstavljamo dodatne vložne liste za fotografije ali zapiske. 
  • Moderen, skandinavski dizajn nevtralnih barv.
  • Primerna za shranjevanje fotografij dimenzij 9 x 13 cm oz. manj! 

Vsebina dnevnika ponuja obilico kreativnih idej kako in katere spomine zabeležiti in ohraniti. Namen dnevnika je spodbujati povezovanje celotne družine skozi čas.  Kot odraščajo otroci, tako raste tudi družina in čez mnogo let se bomo ob listanju te knjige spominjali teh neprecenljivih in neponovljivih spominov.

Dnevnik smo ustvarili z veliko mero ljubezni, z namenom osrečiti mlade družinice in jim ponuditi prostor, ki jim bo ostal ne samo v spominu, ampak tudi na 130 domiselnih straneh ki vas vodi kaj vse kot družina zabeležiti, da bo skozi leta knjiga pravi zaklad spominov.

Narejeno lokalno – v Sloveniji iz EKO, kvalitetnih certificiranih materialov. 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dnevnik MINT: “Moji spomini””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja