Dojenčkov dnevnik z ninico

49,40

Dojenčkov dnevnik iz kolekcije Medo Mimi z nevtralno platničko in možnostjo personalizacije.

Kategorija

Ob otvoritvi prenovljene spletne trgovine, vam ob nakupu dnevnika brezplačno podarimo plišastega medvedka! Pohitite zaloga je omejena.
Barva plišastega medvedka bo naključno izbrana. Brezplačnega medvedka pa lahko za vas tudi personaliziramo z doplačilom.

Interaktivna spominska družinska knjiga, ki spremlja obdobje  nosečnosti, pred rojstvom, rojstvo otroka, razvojne mejnike, odraščanje malčka in nato mladostnika.
Za vse mamice, očke, dojenčke in prav tako otroke, ki že odraščajo. Le kdo ne obuja rad svojih spominov? 

Zabeležiš in ohraniš lahko prav vse.

  • Kako je bilo mamici in očku, ko si bil/a še v trebuščku? Kdaj ti je zrastel prvi zobek, h komu si prvič odkorakal/a in katere so bile tvoje najljubše pesmi ter zgodbice?
  • Koga si prvič močno objel/a in katero malo lumparijo starši ne bodo nikoli pozabili? Shraniš lahko vse risbice, čačke, vabila, vstopnice, ki te bodo spominjale na ta čudovit čas odraščanja.
  • Kako pomembno se ti je zdelo biti v prvem razredu, najljubši predmeti, poslanstvo in vsi vzponi ter praznovanja. Kdo so bili v tem času tvoji najboljši prijatelji ter tvoja čisto prva simpatija in kaj o tem misli očka?

Posebnosti spominske knjige:

  • Mehanska vezava, v katero lahko vstavljamo dodatne vložne liste za fotografije ali zapiske.
  • Kuverte za shranjevanje, misli, fotografij, zapiskov in ostalih spominov.
  • Dvostransko kazalo, na katerega lahko zapišemo posvetilo ali pomembnejše datume.
  • Družinska časovnica – na katero po obdobjih shranjujemo slike otroka ali družine.

Vsebina knjige ponuja obilico kreativnih idej kako in katere spomine zabeležiti in ohraniti. Namen knjige je spodbujati povezovanje celotne družine skozi čas.  Kot odraščajo otroci, tako raste tudi družina in čez mnogo let se bomo ob listanju te knjige spominjali teh neprecenljivih in neponovljivih spominov.

 Spominsko knjigico smo ustvarili z veliko mero ljubezni, z namenom osrečiti mlade družinice in jim ponuditi prostor, ki jim bo ostal ne samo v spominu, ampak tudi na 130 domiselnih straneh ki vas vodi kaj vse kot družina zabeležiti, da bo skozi leta knjiga pravi zaklad spominov. 

Narejeno lokalno – v Sloveniji iz EKO, kvalitetnih certificiranih materialov. 

 

Teža1,3 kg
Dimenzije300 × 250 × 3,5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dojenčkov dnevnik z ninico”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja