Mega Mimi paket

65,90

Ste se razveselili rojstva dojenčka? Potrebujete navdihujoče darilo ob rojstvu ali rojstnem dnevu?

V kolikor bi radi družinico resnično razveselili z darilom, je na voljo mega paketek z našimi personaliziranimi dnevniki spominov in plišatimi igračkami Mimi.

Naj darilo, ki ga podariš ostane ob dojenčku za celo živlenje. Podari Mimi personalizirano darilo.

Izbiraj med vpenjalnimi platnicami in ter barvami pliškov.

 

Dnevnik Mimi Spomini navdušuje mamice in očke širom Slovenije. Sistem vpenjalne vezave in obširna vsebina omogočata shranjevanje spominov vse od nosečnosti pa do 18. rojstnega dne. Dodatki omogočajo shranjevanje še več in vseh spominov, ki jih lahko ustvarite. Podroben opis izdelka je na voljo TUKAJ.
Kot prikupen dodatek v otroški sobici za dojenčka ali prijateljčka ob boku vašega malčka pa smo ustvarili še personalizirane rutice in jih nadeli na čudovite in mehke trend  igračke, v katere se malčki preprosto zaljubijo. Naj ime vašega otroka na personalizirani rutici spremlja vsepovsod.

V kolikor paketek pošiljate kot darilo, priložite še posvetilo, ki nam ga napišete ob zaključku nakupa. Lično oblikovanega bomo skrbno oblikovali in priložili h čudovitemu in bogatemu paketku.
V paketku je na voljo personalizacija platnice in rutice samo z imenom otroka. V kolikor bi želeli na platničko knjige, dodati še druge podatke, nam pustite sporočilo ob zaključku nakupa.

Dnevnik Mimi Spomini

  • Personalizirano in izdelano v Sloveniji iz certificiranih materialov.
  • Čudovita vsebina, ki sega vse do 18. rojstnega dne.
  • Platnice personalizirane, na voljo v več motivih  in na vpenjalni sistem.

Personalizirani pliškoti Mimi

  • Ročno izdelana rutica iz 100% deko materiala.
  • Personalizirano s toplotnim žametnim preslikačem.
  • Izbrani pliš motivi, ki so jih potrdile mamice in njihovi malčki.

Vsebina dnevnika ponuja obilico kreativnih idej kako in katere spomine zabeležiti in ohraniti. Namen dnevnika je spodbujati povezovanje celotne družine skozi čas.  Kot odraščajo otroci, tako raste tudi družina in čez mnogo let se bomo ob listanju te knjige spominjali teh neprecenljivih in neponovljivih spominov.

Dnevnik smo ustvarili z veliko mero ljubezni, z namenom osrečiti mlade družinice in jim ponuditi prostor, ki jim bo ostal ne samo v spominu, ampak tudi na 130 domiselnih straneh ki vas vodi kaj vse kot družina zabeležiti, da bo skozi leta knjiga pravi zaklad spominov.

Narejeno lokalno – v Sloveniji iz EKO, kvalitetnih certificiranih materialov. 

 

Teža1,5 kg
Dimenzije260 × 230 × 5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mega Mimi paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja