Personalizirani plišasti Medvedek

23,90

Rojstvo je eno izmed najpomembnejših in najlepših doživetij v življenju. Presenetite svoje najdražje in prijatelje z našimi personaliziranimi darili, ki bodo poskrbeli, da bo ta edinstven dogodek za vedno ostal v najlepšem spominu.

Naj naše darilce preseneti družinico ob prihodu iz porodnišnice. Pošiljko lahko pošljete tudi na drug naslov. Dodajte misli ali citat pod posvetila ob zaključku naročila. Paketek bomo skrbno zapakirali in dodali pentljico za čaroben pridih.

4 na zalogi (se lahko naroči)

Personalizirani plišasti Medvedek Mimi. Pošljite družinici darilo in presenetite s plišastim medvedkom, z unikatno ročno narejeno rutico iz 100% deko materiala na katero bomo personalizirali ime otroka. Prijeten mehek medo in otrok bosta z leti zagotovo postala najboljša prijatelja.

Dodajte misli ali citat pod posvetila ob zaključku naročila. Paketek bomo skrbno zapakirali in dodali pentljico za čaroben pridih.

POSEBNOST: Ročno izdelana rutica ima klip-klap sistem in jo lahko poljubno prestavljate iz igračke na igračko.

Personalizirani plišasti Medvedek je lahko, najlepše darilo ob rojstvu otroka ali darilo ob pričakovanju dojenčka – babyshower. Za vse mamice, očke, dojenčke in prav tako otroke, ki že odraščajo. Le kdo ne obuja rad svojih spominov?

Narejeno lokalno – v Sloveniji iz EKO, kvalitetnih certificiranih materialov. 

Narejeno lokalno v Sloveniji iz certificiranih materialov. Z nalepšimi spomini. Mimi.

 

Personalizirani plišasti Medvedek Mimi se odlično poda k Dojenčkovemu dnevniku:

  • Vpenjalna vezava, v katero lahko vstavljamo dodatne vložne liste za fotografije ali zapiske. 
  • Moderen, skandinavski dizajn nevtralnih barv.
  • Primerna za shranjevanje fotografij dimenzij 9 x 13 cm oz. manj! 

Vsebina dnevnika ponuja obilico kreativnih idej kako in katere spomine zabeležiti in ohraniti. Namen dnevnika je spodbujati povezovanje celotne družine skozi čas.  Kot odraščajo otroci, tako raste tudi družina in čez mnogo let se bomo ob listanju te knjige spominjali teh neprecenljivih in neponovljivih spominov. Dnevnik smo ustvarili z veliko mero ljubezni, z namenom osrečiti mlade družinice in jim ponuditi prostor, ki jim bo ostal ne samo v spominu, ampak tudi na 130 domiselnih straneh ki vas vodi kaj vse kot družina zabeležiti, da bo skozi leta knjiga pravi zaklad spominov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Personalizirani plišasti Medvedek”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja