fbpx

Dojenčkov dnevnik Mimi

Dobrodošli na strani, kjer na enostaven način navdihujemo mamice, očke in nasploh družine, shranjevati najlepše spomine v dojenčkov dnevnik oz. knjigo spominov iz njihovega otroštva. Ne potrebuješ veliko znanja, volje ali motivacije. Izmed vseh, je najpomembnejša želja, da ima tvoj otrok, ko odraste, pristen spomin na današnje brezskrbne dni. Za vse ostalo,  naš personaliziran dojenčkov dnevnik poskrbi.

Naj vas spomini, ki jih boš shranila, ponesejo nazaj v čas, ko ste bili samo vi. V dnevniku najdeš obilico idej kako in katere spomine zabeležiti. Spodaj preberi katera poglavja so v knjigi.

Slika pove več kot 1000 besed

Shranjevanje spominov - galerija izdelka

Najprej sva bila Midva. Potem pa sva težko pričakovala še Tebe. In tako bodo nastali vaši Mimi, rekli pa jim boste Spomini.

“Včasih se nama zdi da samo zapreva oči in z nadobudnimi očmi v svet odrasti se ti mudi.

– Sabina in Andraž Cesar

Vsebina dnevnika Mimi

Najprej sva bila midva. Najina zgodba, najini spomini. Kako pa sva midva izgledala ko sva bila malčka? 

Sedaj pa nestrpno pričakujeva še tebe. Nadaljnih 9 mesecev bova shranjevala in beležila vse najlepše spomine, beležila najina občutja in izoblikovala varen pristan zate.

Postali smo družina. Se spoznavamo in povezujemo. Tu sva zate. Beleživa vse najpomembnejše mejnike in shranjujeva najlepše spomine, ki nas bodo spominjali na to čudovito obdobje.

Prvič na počitnicah, varstvu, poganjalčku, v sobici. Postal/a sem pravi/a malček / malčica. Sedaj te pa tu in tam že težko uloviva veš? Spremljava tvoje prve korake, te opazujeva in spodbujava pri tvojih čisto prvih podvigih.

Spomini na vsa tvoja praznovanja. Shranjujeva vse želje naših nadražjih v spomin. Kdo si in kam greš? spremljava tvoj karakter in ti pomagava raziskovati ta svet.

Spomini na predšolsko in šolsko obdobje. Kakšna je bila tvoja najljubša torba in kako pomembno se ti je zdelo biti v prvem razredu. Kaj je tisto kar te zares veseli in prvi izleti s tvojimi prijatelji.

Kdo sem in kam grem. Kaj je moje poslanstvo in katera dela opravljam? Kaj je tisto kar me zares veseli in kdo smo postali skozi čas.


Nosečkin dnevnik

Beleženje vseh pomembnih trenutkov iz nosečnosti, shranjevanje UZ sličis in merjenje trebuščka.

Dojenčkov dnevnik

Vsi pomembni trenutki ob rojstvu in razvoju dojenčka. Doseganje mejnikov in razvoj dojenčka.

Otroški dnevnik

Odraščanje malčka in vse njegove aktivnosti z vašo družinico. Prvi skupni izleti, tekmovanja, dogodivščine in prijateljstva.

Knjiga spominov

Šolsko obdobje, shranjevanje pomemnih spominov. poslanstvo, aktivnosti in praznovanja vse do 18. rojstnega dne..

Za še več uporabne vsebine! Bodi na tekočim za novostmi s katerim navdušujemo!

Sledi nam na družabnih omrežjih:HITRA DOSTAVA

3 - 5 delovnih dniVRHUNSKA KVALITETA

Samo izbrani, okolju prijazni in certificirani materiali.VARNO POSLOVANJE

Preverjeni in spletni modeli. Z nami je poslovanje varnoUGODNOSTI

Sledite nam na socialnih omrežjih.
Vedno nove ugodnosti.

Hej! Nimaš kode za popust? Prijavi se na e-novičke in prejmi 5% popust ob nakupu dnevnika Mimi!
    PRIJAVA
    Strinjam se s pogoji poslovanja