fbpx

Najprej sva bila Midva. Potem pa sva težko pričakovala še Tebe. Navdih pa sva našla v besedi Družina. In tako so nastali Mimi, rekla pa sva jim Spomini.

“Včasih se nama zdi da samo zapreva oči in z nadobudnimi očmi v svet odrasti se ti mudi.

– Sabina in Andraž Cesar

Kaj je lepšega?

Kot otroku podariti svoj čas in lepe spomine. Knjiga je nastala v viziji pričarati nasmehe na obraz tisočim družinam, ki bodo zabeležile tiste prve nasmehe, korake, mejnike in lumparije. Ustvariti najlepše darilo ob rojstvu. Darilo, ki ne mine. 

Prvi močan objem, prva risba, prvi padec in prvi vzpon. In sedaj odraščaš, rasteš in slediš svojim sanjam. V svetu puščaš pečat, sledi. To so najine misli.

 
Ničesar nisva želela zamuditi. Od prvega poljuba do 18. rojstnega dne.

Med pričakovanjem in po rojstvu najine hčere sva ustvarjala svojo spominsko knjigo. Želela sva zapisati in ohraniti vse tiste najtoplejše misli, ki so se nama porajale med časom nosečnosti in ko naju je sama prvič močno objela. Želela sva ohraniti vse spomine na enem mestu in jih ne končati ko bi mala Mimi postala malčica, ampak knjigo, ki bi rastla – tako kot naša družina in bi postala naša zakladnica spominov. 

Nisva želela ohraniti le razvojnih mejnikov ampak ohraniti vse tiste drobne nasmeške, ujeti male lumparije in zabeležiti tisti prvi veliki močan objem.

Vsebina

Knjigo izpolnjujemo skozi leta. Najprej sva bila midva, nato sva težko pričakovala. Odraščaš, puščaš sledi v svetu in iščeš svoje poslanstvo. Interaktivno vodena s prostorom za zapiske, datume, lepimi mislimi in dovolj prostora za fotografije ob vseh največjih prelomnicah vse do 18. rojstnega dneva.

A ne bi bilo “cool” shranjevati po različnih obdobjih slike naše družine na eno mesto? Pa bi bilo kajne?Zato sva vstavila izvlečno časovnico na katero lahko lepiš po obdobjih slike vaše družine.

Premični kazalnik, ki služi kot kazalnik strani s prostorom za posvetilo ali beleženje pomembnejših datumov.

Možnost vstavljanja kuvert in dodatnih vložnih listov za tiste, ki radi shranjujete več fotografij ali zapišete več svojih misli.

Kaj je najboljše?

Knjiga starša vodi skozi njuno zgodbo, najlepših spominov do pričakovanja dojenčka, njegovo odraščanje, skozi najlepše prigode čez šolanje in pomembnih življenskih dogodkov vse do 18. rojstnega dne

Zaradi inovativne vezave, pa lahko v knjigo vstavljamo vse spomine. Zapestnici iz porodnišnice, prve vstopnice, prvo rožico, k jo je otrok prinesel mamici, prvo čestitko za materinski dan, razne umetnine iz vrtca, prvih ustvarjanj in vse kar nam naša domišljija omogoča. 

Tule pa ustvarjava prostor, kjer si boš lahko prebral/a o vseh teh zgodbah in izjemnih ljudeh.

Kmalu.

Sledi namHITRA DOSTAVA

1 - 3 delovne dniVRHUNSKA KVALITETA

Samo izbrani, okolju prijazni in certificirani materiali.VARNO POSLOVANJE

Preverjeni in spletni modeli. Z nami je poslovanje varnoUGODNOSTI

Sledite nam na socialnih omrežjih.
Vedno nove ugodnosti.

Pozdravljeni na mestu v spletu, ki smo ga rezervirali za vaše spomine! S prijavo na novičke ostanite v stiku z nami in ujemite številne ugodnosti!
    PRIJAVA
    Strinjam se s pogoji poslovanja