fbpx

Najprej sva bila Midva. Potem pa sva težko pričakovala še Tebe. In tako bodo nastali vaši Mimi, rekli pa jim boste Spomini.

“Včasih se nama zdi da samo zapreva oči in z nadobudnimi očmi v svet odrasti se ti mudi.

– Sabina in Andraž Cesar

Kaj je lepšega?

Kot otroku podariti svoj čas in lepe spomine. Z dnevnikom Mimi beleži tiste prve nasmehe, korake, mejnike in lumparije. Ustvari najlepše darilo ob rojstvu. Darilo, ki ne mine. 

Zapomni si prvi močan objem in ohrani prvo risbo. Ne odraščaj in rasti, brez da slediš svojim sanjam. V svetu puščaj pečat, sledi… To so tvoje misli. Zapiši jih, povej, sporoči jih sedaj dojenčku, nekoč odraslemu otroku.

 

Avtorja dnevnikov Mimi sva med pričakovanjem in po rojstvu najine hčere ustvarjala svoj dnevnik spominov. Želela sva zapisati in ohraniti vse tiste najtoplejše misli, ki so se nama porajale med časom nosečnosti in ko naju je sama prvič močno objela. Želela sva ohraniti vse spomine na enem mestu in jih ne končati ko bi mala dojenčica postala malčica, ampak dnevnik, ki bi rastel – tako kot naša družina in bi postal naša zakladnica spominov. 

Vsebina in dodatki Mimi

Knjigo izpolnjujemo skozi leta. Najprej sva bila midva, nato sva težko pričakovala. Odraščaš, puščaš sledi v svetu in iščeš svoje poslanstvo. Interaktivno vodena s prostorom za zapiske, datume, lepimi mislimi in dovolj prostora za fotografije ob vseh največjih prelomnicah vse do 18. rojstnega dneva.

Možnost vstavljanja kuvert in dodatnih vložnih listov za tiste, ki radi shranjujete več fotografij ali zapišete več svojih misli.

Ročno izdelan (šivan) iz dekorativnega blaga, namenjen vstavljanju v vpenjalno mehansko vezavo znotraj dnevnika. Da bodo vsi spomini na varnem. 

Za še več uporabne vsebine! Bodi na tekočim za novostmi s katerim navdušujemo!

Sledi nam na družabnih omrežjih:HITRA DOSTAVA

3 - 5 delovnih dniVRHUNSKA KVALITETA

Samo izbrani, okolju prijazni in certificirani materiali.VARNO POSLOVANJE

Preverjeni in spletni modeli. Z nami je poslovanje varnoUGODNOSTI

Sledite nam na socialnih omrežjih.
Vedno nove ugodnosti.

Hej! Prijavi se na e-novičke in hkrati uporabi 5% popust ob nakupu dnevnika Mimi!
    PRIJAVA
    Strinjam se s pogoji poslovanja