No menu assigned

  Trgovina

  Verzija 1.0.1
  Datum zadnje spremembe: 14. 11. 2022

  HITRE INFORMACIJE

  Nudimo pomoč pri naročilih od ponedeljka do petka, od 8h do 20h preko kontaktnega obrazca (spletna stran: www.mimispomini.com).

  Za stroške pošiljanja naročenih artiklov preko Pošte Slovenije bo vaš strošek 4,00 €.

  Nudimo 14-dnevno garancijo vračila nepoškodovanega blaga. Pri vračilu izdelka kupec krije le poštnino. Izdelek se nepoškodovan, ustrezno zapakiran vrne na naslov: Zapisan trenutek, s.p., Vodnikova ulica 10, 3214 Zreče v 14 dneh od dneva nakupa.

  Naročilo, ki je plačano do 12h je odpremljeno v največ pet delovnih dneh.
  Pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti med upraviteljem spletne platforme in uporabniki.
  S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

  Spletno prodajo Mimispomini.com izvaja Zapisan trenutek, s.p., Vodnikova ulica 10, Zreče, 3214 Zreče, info@mimispomini.com. Matična številka podjetja: 8521476000. Podjetje ni zavezano za plačilo DDV.

  REGISTRACIJA

  Za izvedbo naročila ni potrebna registracija. Prijavite in registrirate pa se lahko na zavihku Registracija in sledite postopkom. Če že imate geslo, potem se prijavite in lahko začnete z nakupom. Če ste geslo pozabili kliknite pod prijavo uporabnika na vrstico “Ste pozabili geslo?”.

  V primeru, da imate težave pri registriranju pišite na info@mimispomini.com.

  DOBAVA NAROČENIH ARTIKLOV IN DODATKOV

  Spletna stran sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h so realizirana še isti ali v naslednjih največ petih delovnih dneh, če imamo izdelke na zalogi (95 % artiklov iz prodaje je vedno na zalogi). Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan ali največ petih delovnih dneh.
  Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi ali drugi naslednji delovni dan ali največ petih delovnih dneh. V primeru, da je artikel, v času naročanja pošel oz. ni več na zalogi, se rok dobave podaljša na 15 delovnih dni.

  CENE IN STROŠKI DOSTAVE

  Navedene cene artiklov v spletni trgovini www.mispomini.com so navedene v evrih (€) in že vključujejo 22% davek na dodano vrednost. Cene veljajo do preklica. Stroški pošiljanja se zaračunavajo posebej in znašajo 4,00 € (z ddv) za storitve Pošte Slovenije.

  • Pošta Slovenije nudi tudi plačilo odkupa po povzetju. Stranka ima pri plačilu po povzetju dodaten strošek pošiljanja 1,45 €.
  • Stranka lahko preko Pošte Slovenije izbira dodatno možnost prevzema paketa še v PS Paketomatih, bencinskih servisih Petrol in MOL ter poslovalnicah Pošte Slovenija (tudi z odkupnino). 
  • Pošta Slovenije stranke telefonsko ter preko SMS-a obvešča o dostavi ter na željo stranke preusmeri paket na drug naslov. V SMS obvestilu stranki navedejo okvirno uro dostave (1 urni časovni rok).

  Pošiljke, ki so poslane znotraj dogovorjenih rokov, se obračunajo skladno s cenikom, navedenim zgoraj. V primeru, da je paket pravilno odpremljen in ga naslovnik ne prevzame v dogovorjenem roku, ki ga določajo ti splošni pogoji, se v primeru ponovnega pošiljanja naslovniku dodatno zaračuna vnovičen strošek pošiljanja.

  Navedeni stroški pošiljanja veljajo v notranjem prometu na območju Slovenije.

  VSI NAČINI PLAČILA:

  PO POVZETJU: Plačilo po povzetju vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi. Za nas dostavlja Pošta Slovenije. Če se odločite za plačilo po povzetju vam bo kurirska služba zaračunala dodatnih 1,45 €.

  PO PREDRAČUNU: če se odločite za plačilo po predračunu boste po vaši potrditvi naročila po elektronski pošti prejeli predračun. Ko bo ta v celoti poravnan boste prejeli naročeno blago. Če predračuna ne vidite v vaši redni pošti, preverite mapo “Nezaželena pošta”.

  PLAČILO S KARTICAMI: sprejemamo plačilne kartice Maestro, Activa, MasterCard, Visa, Visa-Electron in American Express. V koraku izbire plačilnega sredstva iz menija plačilnih kartic izberite vrsto plačilne kartice. Po oddaji naročila boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami (Stripe). Vpišite imetnika kartice, številko kartice, CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. Ta način plačila lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali kot pravna oseba.

  Za nekatere kartice je potrebno vpisati še dodatno 8-mestno številko SecureCode oz. Passcode, ki jo ustvarite s pomočjo prenosnega čitalca. Številke kreditne kartice ne shranjujemo za prihodnja naročila. Ob ponovnem nakupu jo boste morali ponovno vpisati. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas nemudoma obvestite.

  14 – DNEVNA GARANCIJA

  Kupci imajo pri nakupu preko spletne trgovine www.mimispomini.com ob morebitnem nezadovoljstvu z naročenimi izdelki možnost stornirati naročilo v roku 14 dni od dne plačila računa. V tem primeru nam v roku 14 dni od stornacije naročila nepoškodovane izdelke v enaki količini in v ustrezni embalaži s priloženim originalnim računom/dobavnico, kopijo vašega osebnega dokumenta ter bančne kartice, kjer bo razvidno vaše ime ter TRR pošljite na naslov:

  Zapisan trenutek, s.p., 

  Vodnikova ulica 10, 

  3214 Zreče
  Pripis »Vračilo«

  Poštnino vračila plača kupec. Celotno kupnino, ki je predmet storniranega naročila, vam bomo najkasneje v 14. delovnih dneh po prejetju artikla z vaše strani, vrnili na vaš transakcijski račun.

  PRITOŽBE IN SPORI

  Podjetje Zapisan trenutek, s.p., odgovarja za stvarne napake prodanih artiklov ali drugega blaga skladno z veljavno zakonodajo.

  Spletna trgovina www.mimispomini.com (pod okriljem podjetja Zapisan trenutek, s.p.) sprejema reklamacije na elektronski naslov info@mimispomini.com ter jih bo rešila v najkrajšem možnem času.

  Skladno z zakonskimi normativi Zapisan trenutek, s.p., ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

  POŠILJANJE E-NOVIČK

  Za obveščanje vseh uporabnikov registriranih na portal www.mimispomini.com uporabljamo sistem Mail Chimp ali MailLite, ki nudi kvalitetno storitev in možnost, da se vsak prejemnik novičk vedno sam odjavi iz seznama prejemnikov. Novičke o knjižnih novitetah in akcijah pošiljamo cca. enkrat tedensko le strankam, ki so se same registrirale na spletni strani www.mimispomini.com. Takoj ko se stranke odjavijo, bodisi same preko klika na gumb ODJAVA na dnu novičk, ali tako, da nam pišejo na info@mimispomini.com jim novičk ne bomo več pošiljali.

  VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

  Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.
  Z nakupom soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za namene internega arhiva, statistike ter obveščanja o novostih in ponudbah. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretji osebi brez vašega predhodnega privoljenja.
  Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da v roku 7 dni začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za namene neposrednega trženja.

  PRAVNO OBVESTILO

  Spletna trgovina www.mimispomini.com je last podjetja Zapisan trenutek, s.p., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini so last podjetja Zapisan trenutek, s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Zapisan trenutek, s.p..
  Včasih se zgodi, da ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Vsa opozorila bomo sprejeli resno in takoj popravili objavljene informacije.
  Ne prevzemamo odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih v tej spletni knjigarni ali začasnega nedelovanja spletne knjigarne. Podjetje Zapisan trenutek, s.p. si pridržuje pravico do dnevne spremembe vsebin.

  Z uporabo spletne trgovine www.mimispomini.com obiskovalec, kupec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

  KONČNA DOLOČILA

  Uporabnik spletne trgovine www.mimispomini.com ob nakupu potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja in se z njimi strinja.
  V zvezi z morebitnimi spori se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje, v nasprotnem primeru je pristojno sodišče v Ljubljani.
  Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.

  Želimo vam zares dober nakup!
  Z lepimi spomini, Mimi.

  Stiki:

  Zapisan trenutek, s.p., Vodnikova ulica 10, 3214 Zreče, info@mimispomini.com

  Platforma o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

  V skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, objavljamo spletno platformo za reševanje potrošniških sporov (SRPS).
  Platforma je strankam dosegljiva preko spodnje povezave:
  https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

  Ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

  Košarica0

  Košarica