Pomoč pri prijavi

  V primeru pozabljenega gesla, vas naprošamo, da uporabite “Obrazec za ponastavitev gesla” in sledite navodilom.

  Obrazec je dostopen na:
  https://mimispomini.com/moj-racun/pozabljeno-geslo/

  Za ponastavitev gesla boste potrebovali e-poštni naslov, ki ste ga vpisali ob prvem nakupu na našem spletnem mestu.

  1. Korak Uporabljen e-poštni naslov vpišite v obrazec za pozabljeno geslo, nato pa boste v roku nekaj minut na vaš e-poštni naslov prejeli sporočilo, preko katerega lahko ponastavite geslo.

  2. Korak v e-poštnem sporočilu kliknite na povezavo v sporočilu za ponastavitev gesla, kot to prikazuje spodnja slika.

  3. Korak Po kliku na povezavo se vam bo odprlo novo okno, kjer lahko določite vaše novo geslo. 

   

  Prepričajte se, da ste vpisali pravilen e-poštni naslov, torej tistega, ki ste ga uporabili ob naročilu naših izdelkov. V nekaterih primerih lahko do prejema sporočila traja nekaj minut, ker je odvisno od vašega ponudnika e-poštnih storitev.

  Predlagamo, da preverite tudi mapo s vsiljivo pošto (SPAM) in v primeru uporabe Gmail tudi zavihek “Promocije”, kot prikazuje spodnja slika.

  Prosimo pomnite, da v primeru večkratnih zaporednih zahtevkov za ponastavitev gesla, zaradi varnosti, je veljavna SAMO povezava v ZADNJEM prejetem e-poštnem sporočilu za ponastavitev gesla.
  Ne pozabite pa tudi, da je veljavnost povezave v e-poštnem sporočilu omejena na 24 ur, po tem času, boste morali postopek za obnovitev gesla ponoviti.

  V primeru pozabljenega e-poštnega računa predlagamo, da poskusite poiskati obvestilo o naročilu v naši spletni trgovini v vašem e-poštnem nabiralniku. 

  V primeru, da sporočila v trenutnem e-poštnem nabiralniku ne najdete lahko sklepamo, da obstaja velika verjetnost, da ste za naročilo naših storitev uporabili drug e-poštni naslov.

  V tem primeru je naša ekipa pripravljena na pomoč, obrnite se na naš našo ekipo preko spletnega obrazca, e-pošte ali telefona, tukaj mi pa vam bomo posredovali informacije o uporabljenem e-poštnem naslovu.

  V primeru potečene povezave za ponastavitev gesla, ponovite postopek ponastavitve gesla od prvega koraka.

  Preden nadaljujete pomnite:
  – Povezava za ponastavitev je veljavna samo 24 ur
  – Povezavo lahko uporabite samo enkrat
  – Zaradi varnosti lahko uporabite samo povezavo v zadnjem prejetem sporočilu

  V primeru, da zgornji opis ni odpravil vaše težave, je naša ekipa pripravljena na pomoč, obrnite se na naš našo ekipo preko spletnega obrazca, e-pošte ali telefona, tukaj.

  V primeru 10 zaporednih napačnih prijav v roku 24 ur v uporabniški račun, bo sistem samodejno zaradi varnosti za obdobje 24 ur blokiral uporabniški račun ter vaš trenutni IP naslov in s tem preprečil morebitno zlorabo. Po pretečenih 24 urah bo vaš račun samodejno odblokiran brez posredovanja naše ekipe. 

  V tem primeru vas naprošamo, da se obrnete na naš kontaktni center preko telefona ali e-poštnega sporočila.

  Košarica0

  Košarica