No menu assigned

  Posvetilo, ki mi je seglo v srce.

  Posvetilo

  Posvetilo, ki mi je seglo v srce.

  Ob naročilu in posvetilu, ki je priromalo v najin inbox včeraj, sva obstala.

  Nič naju ne razveseli bolj, kot navdušena sporočilca, lepe misli o knjigici, presenečeni izrazi vas zadovoljnih kupcev knjigice spominov Mimi, ki jih prejmeva v najin inbox.

  Vsebino za objave, vsem tistim, ki nas spremljate veste, da črpava iz trenutnega navdiha. V hitrem tempu življenja poskusiva poklepetati z vsemi. Kljub temu, da sva zasuta z lepimi mislimi, naročili, da bodo vse knjigice personalizirane ter zapakirane pravočasno in bodo lahko darilo vašim najljubšim.

  ... tvoja TETKA

  Ob naročilu in posvetilu, ki sva ga prejela včeraj, pa sva se spogledala in ustavila.

  Bil je aha moment – dejavu.

  Posvetilce je napisala tetka za svojega nečaka. Bilo je pismo staršema. Njene besede so bilo vse to, kar sem si želela sama predati, ko sem postala tetka svojima nečakoma izpred nekaj let. Vsaka njena misel, želje zanj so nekje že daleč globoko zasidrane tudi v meni.

  In premaknilo naju je obstati in se zavesti trenutka. Oblikovala sva najobsežnejšo, priročno, interaktivno knjigico spominov Mimi. Ob kopici spominov, ki jih ustvarjamo z našimi otroki, lahko z njo shranimo prav vse, kar bi si sama želela prelistati in se spominjati čez 18. let. In ko bo najina mala Mimi že odrasla deklica, me bo knjigica vrnila v čas pred nio in v čas tistih najlepših občutij, ko me je prvič objela in zmogla izgovoriti besedi “mamica moja”.

  Globoko sem ganjena, ker gredo knjige v svet z najlepšimi posvetili, katere čast imam oblikovati in priložiti h paketku. Zavedam se, da bodo otroka spremljali celo življenje.  Da se bodo kot odrasli zavedali lepih misli in čustev, ki smo jih gojili in vlagali v njihovo odraščanje.

  Za koliko nasmehov lepih občutkov sva po tej poti, na katero stopava odgovorna… Sprejemava vso odgovornost in vam globoko iz najinih src z nasmeškom najine male Mimi  pošiljava velik objem.

  To je to kar sva želela!

  Prišla sva na cilj, ampak nisva prišla pa tako daleč, da bi obstala tu. Do konca meseca decembra veljajo kode za popuste s katerimi zbiramo za projekt Veriga dobrih ljudi ZPM Moste! Polepšali bomo dan tudi družinam, ki so na socialnih robovih in si prav tako zaslužijo lepši jutri.

  Z znanimi do željenega cilja! Ob uporabi kod še enkrat toliko donirava v dobrodelen namen!

  COOL10, DORA10, JURE10, JERICA10 … in še prihajajo.. Spremljaj!!

   

  Z lepimi spomini, Mimi.

  Pridruži se
  nam naši skupnosti!


  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Košarica0

  Košarica