No menu assigned

  Otroška sobica

  Personalizirana grafika z rojstnimi podatki za dvojčke

  Otroška sobica

  Si mogoče tudi ti ravno v preurejanju otroške sobice? Ti je brskanje po pinterestu pravo navdušenje in uživaš ob vseh teh novih idejah? Tudi jaz se strinjam, da je vredno pripraviti otroško sobico tako, da se vaši malčki v njej počutijo prijetno in varno.

  Ponujam ti nekaj mini trikov in nasvetov, da bo otroška sobica res to kar mora biti.
  Sta že razmislila kakšno barvo stene bo imela otroška sobica? Zelo nežno za oba spola delujejo pastelne barve. Sicer pa je o simboliki barv že veliko napisanega. Tudi svetila naredijo sobico toplo, nežno in prijetno za bivanje vajinega dojenčka in malčka. Raznolike lučke v bunkicah ali novoletne lučke naredijo v prostoru še prav posebno vzdušje. Tudi stenske nalepke so sedaj zelo priljubljene. Dobi se res že veliko krasnih motivov.
  Pri Mimi Spomini imaš tudi velik izbor 3Dprintov, ki lahko krasijo stene otroške sobice. Še najboljše pri tem pa je, da so printi lahko personalizirani, saj so pod krasnim motivom napisani tudi podatki o rojstvu tvojega otroka. So pa tudi odlično darilo za vsakega novorojenčka.
  Pika na i pa je vsekakor vajin odnos, ki ga vsak dan znova gradita in s tem ustvarjata vaš najljubši dom, ki je prežet z ljubeznijo, razumevanjem in toplino.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Košarica0

  Košarica