No menu assigned

  Zasebnost

  Nazadnje posodobljeno: 14. 11. 2022

  1. Upravljavec

  Uradno ime podjetja:  AMAZE studio, Irena Kotnik, s.p.
  Sedež podjetja: Sajovčevo naselje 24, 4208 Šenčur
  info@mimispomini.com

  Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Irena Kotnik, e-pošta: info@mimispomini.com.

  2. Obvestilo o uporabi in obdelavi osebnih podatkov

  Upravljavec sme uporabiti in obdelovati osebne podatke uporabnika spletišča, pridobljene ob registraciji v spletno trgovino mimispomini.com, v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07).

  V skladu z ZVOP-1 sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, in je dana na podlagi informacij, ki jih zagotovi upravljavec. Osebna privolitev posameznika je lahko pisna, ustna ali druga ustrezna privolitev posameznika.
  V primeru uporabe spletne trgovine mimispomini.com se za osebno privolitev šteje ravnanje uporabnika, ki ob registraciji v mimispomini.com na spletu s klikom na gumb “Registriraj me” potrjuje, da je prebral pogoje uporabe ter da se z njimi v celoti strinja.

  3. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

  Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene pošiljanja naročil, podpore strankam, tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje prek elektronske pošte.

  Za namen pošiljanja naročenih artiklov hranimo in dostavnim podjetjem posredujemo:

  • ime,
  • priimek,
  • naslov,
  • telefonsko številko,
  • naslov elektronske pošte,
  • IP naslov uporabnika.

  Za namen obveščanja preko elektronskih novičk (uporabljamo platformo Mailchimp) hranimo: 

  • naslov elektronske pošte,
  • ime,
  • priimek,

  Osebne podatke uporabljamo pretežno znotraj podjetja mimispomini.com. Za potrebe dostave naročenih paketov jih predamo tudi kurirski službi (DPD). Za potrebe pošiljanja marketinških obvestil oz. knjižnih novic pa uporabljamo program Mailchimp.

  4. Privolitev v obdelavo osebnih podatkov

  Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Šteje se, da uporabnik na spletišču ob registraciji v spletno trgovino mimispomini.com, pri kateri s klikom na gumb  “Registriraj me” potrdi, da sprejema in se strinja s temi splošnimi pogoji, daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zahteva v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov. Na podlagi njegove osebne privolitve sme upravljavec osebne podatke obdelovati za namene, ki so opisani v točki 3.  izjave o varstvu osebnih podatkov.

  5. Iznos

  Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

  6. Obdobje hrambe

  Osebne podatke posameznika hranimo dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili obdelovani oz. do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
  V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

  7. Pravice posameznika (osebe)

  Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

  • vpogled,
  • popravek,
  • popoln izbris,
  • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

  Uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Upravljavec bo v 15 dneh ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5  dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestil uporabnika, ki je to zahteval.

  8. Varstvo osebnih podatkov

  Varnost osebnih podatkov strank je naša prioriteta. Osebnim podatkom in njihovi zaščiti posvečamo veliko pozornosti. Upravljavec bo pri obdelavi osebnih podatkov posameznika in pri ravnanju z njimi ravnal v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. 94/2007).
  Upravljavec bo zaradi zavarovanja osebnih podatkov uporabil organizacijske, tehnične in druge ustrezne postopke in ukrepe, da se prepreči nepooblaščeno uničenje podatkov, njihova sprememba ali izguba ter nepooblaščena obdelava.  Upravljavec ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob registraciji na spletni strani portala.

  9. Politika uporabe piškotkov

  Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani. Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil. 

  Košarica0

  Košarica