3D Personalizirana grafika – Očka in otrok

18,40

3D personalizirana grafika, z bleščečimi krivuljami očeta, ki nudi varen objem svojemu dojenčku ter personaliziranim citatom ali mislijo, kot spomin na rojstvo otroka.

Imaš drugačne želje  za personalizacijo grafike? Zaupaj nam jih v opombe pri zaključku nakupa.

 

Iščeš darilo za svojega očka? Prisrčen personaliziran spomin na rojstvo očkovega malega zaklada. Grafika z unikatnimi izbočenimi krivuljami je unikatno darilo, ki ga lahko podariš svojemu možu, bratu, prijatelju ali drugemu ljubljenemu ob rojstvu njegovega otroka.

Čudovito unikatno personalizirano darilo, s katerim boš zagotovo osrečil/a vsakega očka. Zgornje okvirčke izpolni z željenimi podatki, oddaj naročilo in prejmi čudovit izdelek v roku 5 delovnih dni.

Čudovita grafika oplemenitena z 3D krivuljami, ki se na svetlobi bleščijo je inovativen unikatni produkt na tržišču, razveselil se je bo vsak očka, ker se bo ob pogledu nanjo za vedno spominjal, kako je nudil varno zavetje svojemu malemu dojenčku.

Na grafiko lahko zabeležiš priljubljeno misel ali druge rojstne podatke. Je trajnosten, slovenski, inovativen in unikaten izdelek. Hvala ker podpiraš malo!

Lastnosti:

  • Velikost A4 (210 x 300 mm)
  • Okvir je vključen v ceno. Okvir ne vsebuje stekla. Izbiraš med belo in črno barvo. 
  • Tisk je oplemeniten z 3D priljubljenim “One line draw art” odtisom, kar naredi grafiko edinstveno.

*Slika je simbolična. Končni zdelek, lahko odstopa od barvnih tonov in velikosti.

 

Teža0,3 kg
Dimenzije210 × 300 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3D Personalizirana grafika – Očka in otrok”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja