Božičkovo pismo

19,50

Božičkovo pismo je interaktivno pismo, ki ga je za vašega otroka pripravil sam Božiček. Je popolnoma personalizirano in vključuje zabavne elemente, ki pričarajo nasmeh vsakemu otroku. Obema priloženima pismima lahko popolnoma prilagodite in spremenite tekst, tako, da spodaj priložite besedilo po želji. Besedilo obeh pisem na voljo na povezavi tukaj: Pismo 1 in 2

Categories: Oznaka:

NOVO! PERSONALIZIRANO BOŽIČKOVO PISMO

Tudi letos bo Božiček pisal našim najmlajšim.

Naročite pismo z božično kuverto v kateri vas čaka pravo personalizirano pismo Božička za vašega otroka. V samem pismu lahko otrok z žetonom za srečo (je priložen) podrgne praskanko v kateri ugotovi, da spada med pridne otroke.

V kuverti se prav tako skriva hrana za jelenčke in ovojnica, ki je naslovljena na Božička, saj bo na priložen papir narisal risbico in jo v ovojnici poslal nazaj Božičku. 

Da bo zgodba še bolj čarobna, je Božičkovem pismu prav tako priloženo še pismo, ki ga otrok dobi na dan božiča, ko je čas za odpiranje daril.

Obema priloženima pismima lahko popolnoma prilagodite in spremenite tekst, tako, da spodaj priložite besedilo po želji. Besedilo obeh pisem na voljo na povezavi tukaj: Pismo 1 in 2

Z Božičkovim pismom boste pričarali pravljičen Božič, takega, kot ga poznajo otroška srca.
Naj se tisto pristno pričakovanje in praznično vzdušje tudi letos naseli v vaše domove.

Ob naročilu paketa Božičkovega pisma napišite še ime otroka in naslov prebivališča.

Božičkovo pismo vsebuje

–        Kuverto s pozdravom Božička naslovljeno na otroka

–        Dve personalizirani pismi

–        Žetonček za srečo

–        Pismo s seznamom želja in prostorom za risbico

–        Poštno znamko za ovojnico

–        Hrana za jelenčke

 

Pismo je hudomušno in pravljično zastavljeno, da bo vsekakor pričaralo nasmeh na obrazu vašega otroka. Hkrati je interaktivno, saj otrok sam prilepi poštno znamko in s praskanko ugotovi ali se je uvrstil na seznam pridnih. 

Teža0,5 kg
Dimenzije20 × 10 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Božičkovo pismo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja