3D Personalizirana grafika – Družina

18,40

3D personalizirana grafika, z bleščečimi krivuljami družine, ki nudi varen objem svojemu dojenčku ter personaliziranim citatom ali mislijo, kot spomin na rojstvo otroka.

Imaš drugačne želje  za personalizacijo grafike? Zaupaj nam jih v opombe pri zaključku nakupa. Če želite grafiko z dvema otrokoma dopišite k opombam.

 

Iščeš darilo ob rojstvu otroka? Podari personaliziran spomin na rojstvo dojenčka. Grafika z izbočenimi krivuljami je darilo, ki ga lahko podariš novopečenim staršem ob rojstvu njegovega otroka.

Čudovito unikatno personalizirano darilo, s katerim boš zagotovo osrečil/a vsako družino. Zgornje okvirčke izpolni z željenimi podatki, oddaj naročilo in prejmi čudovit izdelek v roku 5 delovnih dni.

Čudovita grafika oplemenitena z 3D krivuljami, ki se na svetlobi bleščijo je inovativen unikatni produkt na tržišču, razveselila se je bo vsaka družina, ker se bo ob pogledu nanjo za vedno spominjala prvih dni z dojenčkom.

Na grafiko lahko zabeležiš priljubljeno misel ali druge rojstne podatke. Je trajnosten, slovenski, inovativen in unikaten izdelek. Hvala ker podpiraš malo!

Lastnosti:

  • Velikost A4 (210 x 300 mm)
  • Okvir je vključen v ceno. Okvir ne vsebuje stekla. Izbiraš med belo in črno barvo. 
  • Tisk je oplemeniten z 3D priljubljenim “One line draw art” odtisom, kar naredi grafiko edinstveno.

*Slika je simbolična. Končni zdelek, lahko odstopa od barvnih tonov in velikosti.

 

Teža0,3 kg
Dimenzije210 × 300 cm
Barva okvirja

Bela, Črna

Število otrok

en, dva

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3D Personalizirana grafika – Družina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja